Persoonlijk Rome

100% maatwerk voor particuliere en zakelijke groepen

Haal meer uit uw Rome-reis

U kunt ons inschakelen voor een uitgewerkt persoonlijk Rome-programma, ook met hotels en vervoer, waarbij de verschillende onderdelen goed op elkaar afgestemd zijn. U houdt de organisatie van uw reis in één hand, in plaats van bij vele verschillende aanbieders. We vinden het belangrijk om met onze activiteiten en services de bijzondere cultuur in Rome zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen. Op deze website presenteren we een staalkaart daarvan. Daarmee kunnen we uw programma samenstellen op basis van uw belangstelling en uw omstandigheden.

Waarom Persoonlijk Rome?

Bij Persoonlijk Rome hoeft u niet zelf op zoek, wij gaan voor u aan het werk. Wij kennen de stad op ons duimpje, we kennen de leukste adressen en de beste hotels. Wij hebben veel ervaring met het invullen van wensen, dat bewijzen de reacties van onze tevreden klanten. Uw vakantie begint nu, wij zorgen ervoor.

Het resultaat

Sinds 2006 hebben we al vele particuliere en zakelijke gasten in Rome geholpen aan een unieke Rome-ervaring. Zodat u kunt terugkijken op een zorgeloze stedentrip met bijzondere ervaningen en bij thuiskomst echt kunt zeggen: ik heb een vriend in Rome.

Programma aanvragen
Wij kennen Rome
Wij kennen Rome

Wij kennen Rome van binnenuit. Hierdoor zijn we op de hoogte van de leukste plekjes en de laatste ontwikkelingen. 

Bewezen kwaliteit
Bewezen kwaliteit

Sinds 2006 hebben we al vele gasten in Rome geholpen met een unieke Rome-reis. Ook u kunt terugkijken op een zorgeloze stedentrip met bijzondere ervaningen!

Bespaar tijd en geld
Bespaar tijd en geld

Met onze ervaring maken we voor u een programma op maat waarin de juiste activiteit op het juiste moment is gepland. U kunt ontspannen genieten!