Persoonlijke Gids

U ziet meer met een gids van Persoonlijk Rome

Bent u nieuwsgierig naar onze tours? We hebben een aantal fragmenten verzameld op ons Youtube kanaal.

Persoonlijke Gids: meer zien en beleven!

Met een Persoonlijke Gids ziet en beleeft u meer van Rome. Uw Persoonlijke Gids vertelt tijdens de rondwandelingen op ontspannen manier over verleden én heden van de mooiste stad ter wereld. Onze Nederlandstalige gidsen zijn enthousiast, deskundig, en flexibel. Er mag zeker gelachen worden! Het programma stemmen we altijd af op uw belangstelling, mogelijkheden en de actualiteit: het is dus nooit een standaard tour. Bent u voor de eerste keer in Rome, verslaafd aan deze stad of komt u met een speciale kennis of interesse: u kunt met ons zowel de hoogtepunten als de minder bekende juweeltjes van Rome ontdekken. En u mag er op rekenen dat we onderweg leuke adressen weten voor koffie, lunch en ijsjes...


Genieten in Rome
Sandrina is uw gids in Rome
Sandrina Bokhorst

Als u Sandrina hoort vertellen over Rome kunt u niet anders dan ook geraakt worden door haar meeslepende enthousiasme voor deze stad. Met intens plezier en liefde betrekt ze u in een wereld van onmetelijke inspiratie. Vanwege haar oprechte interesse in iedere klant past ze uw Rome-trip feilloos aan op uw wensen.


Eline is uw gids in Rome
Eline Zuidgeest

Laat Eline vertellen over de Romeinse oudheid en de antieke helden, goden en mensen komen tot leven! Ook over het Rome van latere eeuwen heeft ze boeiende verhalen, gekruid met een Hollandse nuchterheid. Kinderen van alle leeftijden laten zich door Eline meevoeren in de Romeinse geschiedenis.


Ewout is uw gids in Rome
Ewout Kieckens

Ewout Kieckens is een bevlogen journalist en publicist (4 boeken) met een diepgaande kennis van Rome en het Vaticaan. Hij vertelt met humor en intelligentie, en gaat graag met u het gesprek aan. Energiek en betrokken geeft hij u een fascinerend inzicht in het heden en verleden van deze rijke stad.


Judith is uw gids in Rome
Judith Verberne

Judith vertelt met veel voorbeelden over de kunst, geschiedenis en het dagelijks leven in het oude Rome. Ze ontrafelt de geheimen en mysterieuze kanten van Rome. Feilloos past ze zich aan haar (jonge) gasten aan. U zult haar ervaren als een warme, zorgzame en deskundige gids, die met liefde een tandje meer geeft!


Christiaan is uw gids in Rome
Christiaan Santini

U wordt door Christiaan hartelijk ontvangen in zijn geboortestad. Met vuur en humor vertelt hij in charmant Nederlands over de grootste kunstenaars van Rome. Na een rondleiding door Christiaan beziet u de schoonheid van Rome met andere ogen! Zijn grote deskundigheid weet hij op een gemakkelijke manier over te brengen.


Giovanni is uw gids in Rome
Giovanni Destilo

Giovanni (Jan) is een geboren Romein, die lang in Nederland heeft gewoond. Hij kent de stad natuurlijk op zijn duimpje en weet als geen ander over het Romeinse leven te vertellen. Deze charmante reisleider/gids heeft ervaring met veel verschillende klanten in heel Italië, maar zijn hart blijft natuurlijk bij Rome.

Je ziet meer met een gids van Persoonlijk Rome!

Persoonlijk Rome verzorgt maatwerk programma's voor grote en kleine groepen. Heeft u iets te vieren? Is er een speciale aanleiding om even samen weg te gaan, of wilt u juist met een groot gezelschap op stap? Een trip met de familie of een bedrijfsuitje, wij organiseren het perfecte event voor u!

Insider kennis van Rome
Insider kennis van Rome

Bij Persoonlijk Rome hoeft u niet zelf op zoek, wij gaan voor u aan het werk. Wij kennen de stad op ons duimpje, we kennen de leukste adressen en de beste hotels.

Naar Rome met collega's of klanten
Collega's of klanten?

Voor bedrijven organiseren wij met veel succes programma's en incentive reizen. U nodigt uw collega's of klanten uit, wij nemen u de zorg uit handen.

Geen zorgen
Geen zorgen

Het is veel efficiënter als iemand vooraf het programma heeft bedacht, de openingstijden en reistijden heeft ingecalculeerd en ook nog de weg weet.