Over Sandrina

Al jaren deel ik met gasten de liefde voor de stad en haar geschiedenis. Maar voor mij is Rome zoveel meer dan een bestemming voor een city trip. Rome is een uitdaging aan je intellect, een lustoord voor je zintuigen en een inspiratiebron voor je geest. In ‘Sandrina Over Rome’ vertel ik mijn persoonlijke verhaal.

Rome heeft mij gevormd en rijker gemaakt. In Rome leer ik – elke dag weer – over wie ik ben, over anderen, over het leven.  Deze blog gaat over wat de monumenten, plekken en verhalen mij zeggen. Deze inzichten wil ik delen:  Rome wordt zo een metafoor voor persoonlijke groei.  Inhoudelijk zoek ik naar de verdieping voorbij de historische en kunsthistorische context. Maar de toon is lichtvoetig, want la vita e bella in Rome! Juist in de mooiste stad ter wereld, met dat grootse verleden, moeten we onszelf misschien niet te serieus nemen….

Sandrina Bokhorst, eigenaar Persoonlijk Rome

Sinds 2006 heb ik met Persoonlijk Rome het enige gespecialiseerde reisbureau voor Rome in Nederland. Als historica, specialist in stadsgeschiedenis van het oude Rome, ken ik alle verhalen en verbanden; als communicatiespecialist wil ik ze ook boeiend vertellen. Daarbij vind ik altijd dat haakje dat aansluiting geeft op het gehoor. Als eigenaar van het bedrijf organiseerde ik al voor vele gasten geslaagde programma’s om kennis te maken met de rijkdom van Rome, of om buiten de gebaande paden te zoeken naar de verborgen juweeltjes van de Eeuwige Stad. Velen komen ook steeds weer terug, om elke keer wat nieuws te ontdekken.

Persoonlijk Rome groeit met me mee, het concept krijgt steeds opnieuw inhoud, ook in een snel veranderende wereld. Mijn missie is het om mensen steeds te inspireren, blijvende herinneringen en inzichten mee te geven uit Rome in al haar facetten. ‘Sandrina over Rome’ is de nieuwste loot aan de stam, en geeft nieuwe richting aan de invulling aan die missie.

 

Vragen aan Sandrina

 

Sandrina

One thought on “Over Sandrina

Comments are closed.