Programma op maat

Topkwaliteit voor grote en kleine groepen

Goed geregeld

Comfortabel genieten van een indrukwekkende stad

Ontdek Rome

Onze gidsen laten u meer zien van de stad

Lokale kennis

Exclusieve tips en onverwachte ontdekkingen

Rome PRO

Inspiratie en verdieping voor teams en bedrijven

"Rome is verslavend, we willen er allemaal weer naar terug."

Nu aanvragen!
Programma op maat

Onze specialiteit is 100% maatwerk reisprogramma's voor particulieren en bedrijven.

Naar Rome met uw eigen groep

U heeft een leuke aanleiding voor een paar dagen naar Rome: een familieweekend of verjaardag, de jaarlijkse reis van uw vriendenclub of samen een weekendje weg? Natuurlijk wilt u wel iets bijzonders, en zonder vervelende verrassingen. Wij nemen u de zorg uit handen voor het maken van een programma dat voor ieder aantrekkelijk is.

Ook als u een reis plant met collega's of klanten wilt u dat alles perfect geregeld is. Een inspirerende bijeenkomst, een gezellig bedrijfsweekend na een druk seizoen, teambuilding van het managementteam, of een incentive reis voor uw relaties: uw zakelijke event wordt door ons strak maar ontspannen georganiseerd binnen het budget.

Lees verder 
Nu reserveren!
Persoonlijke Gidsen

U ziet zoveel meer van de stad met één van onze ervaren gidsen. Uw programma is altijd toegesneden op uw wensen en mogelijkheden.

U ziet meer met een Persoonlijke Gids

Met een Persoonlijke Gids ziet en beleeft u meer van Rome. Uw Persoonlijke Gids vertelt tijdens de rondwandelingen op ontspannen manier over verleden én heden van de mooiste stad ter wereld. Onze Nederlandstalige gidsen zijn enthousiast, deskundig, en flexibel. Er mag zeker gelachen worden!

Het programma stemmen we altijd af op uw belangstelling, mogelijkheden en de actualiteit: het is dus nooit een standaardtour. Voor de eerste keer in Rome, verslaafd aan deze stad of met een speciale kennis of interesse: u kunt met ons zowel de hoogtepunten als de minder bekende juweeltjes van Rome ontdekken. En u mag er op rekenen dat we onderweg leuke adressen weten voor koffie, lunch en ijsjes...

Lees verder 
Meteen boeken!
PRO

Inspirerende programma’s rond eigentijdse thema’s in de Eeuwige Stad

Persoonlijk Rome PRO

Voor nieuwe ideeën, inzichten en inspiratie is het goed om afstand te nemen van de tredmolen van alledag. Maar afzondering alleen is niet genoeg: er is ook prikkelende input nodig. En dat biedt Rome.

Persoonlijk Rome Pro biedt bijzondere programma’s aan voor bedrijven en organisaties. De geschiedenis en cultuur van Rome worden gebruikt als rijke inspiratiebron voor reflecties over eigentijdse thema’s – in het prachtige decor van de stad. Rome is relevant - ook voor uw organisatie.

Lees verder 
Meteen boeken!
Overnachten

Wakker worden in een comfortabel hotel midden in Rome? Ontbijten met een echte cappuccino en een cornetto op de hoek van de straat?

Slapen in een sfeervol hotel of appartement

Een goed programma is niet compleet zonder een comfortabel hotel of B&B wat aansluit op uw wensen en budget. Vertel ons uw wensen en laat Persoonlijk Rome het werk voor u doen. Wij kennen Rome en de Romeinse hotels.

Persoonlijk Rome heeft een eigen selectie van bijzondere, comfortabele en kleinschalige hotels en B&B's, onder andere in de levendige centrumwijk Monti. Ook in andere wijken van Rome hebben wij een aantal hotels geselecteerd voor onze gasten. We bezoeken alle hotels regelmatig persoonlijk, wij werken niet via agenten.

Lees verder 

Persoonlijk Rome ondersteunt verantwoord stadstoerisme

lees verder
Skyline van Rome
Wij kennen Rome
Wij kennen Rome

Wij kennen Rome van binnenuit. Hierdoor zijn we op de hoogte van de leukste plekjes en de laatste ontwikkelingen. 

Bewezen kwaliteit
Bewezen kwaliteit

Sinds 2006 hebben we al vele gasten in Rome geholpen met een unieke Rome-reis. Ook u kunt terugkijken op een zorgeloze stedentrip met bijzondere ervaringen!

Bespaar tijd en geld
Bespaar tijd en geld

Met onze ervaring maken we voor u een programma op maat waarin de juiste activiteit op het juiste moment is gepland. U kunt ontspannen genieten!

Blog
Lees de laatste blog: Sandrina over Rome

De ‘Madonna del Parto’ is een madonna met een privilege: ze heeft een heel museum alleen voor zichzelf. Het fresco van Renaissance-schilder Piero della Francesca is het hoogtepunt én het enige kunstwerk in een tot museum omgebouwd schoolgebouw in een piepklein gehucht in Umbrië. De madonna met haar trotse zwangere buik is hier ontworteld van haar traditionele omgeving: een kerk, een muur, een altaar, een kapel. Na jaren van kerkbezoek om kunstschatten in originele context te bekijken, doet dat wonderlijk aan, verfrissend zelfs.

Lees verder 

Heeft u een vraag, of zoekt u meer informatie?

Bij Persoonlijk Rome bent u aan het juiste adres voor  advies over uw Rome-reis. Omschrijft u hiernaast zo duidelijk mogelijk uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.